Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo Vit

Exan 7-mannaplan
9 april 2022
13:00

Råå IF ljusblå

Referat

Referat: IK Wormo Vit - Råå IF ljusblå

En blåsig aprildag - med just betoning på april...när det gäller vädret. Regn, hagel och sol, precis som det ska vara! Som väl var slutade nederbörden innan vår match.

Men ÄNTLIGEN är serien igång!! Råå stod för motståndet, och vinden - tur att man byter planhalva då och då.
Grabbarna började riktigt bra - Råå tryckte på i anfall efter anfall men men men......idag fick Linda ihop backlinjen.
Mayar, Mimo och Rehan med den stadigaste av stadigaste mittbackar idag: Abdullah och bakom dem i mål, Yosef två perioder och Dino D en.......gjorde att Råå inte kom hela vägen! I två perioder landade bollen bara en gång bakom Yosef.

Vilket försvar!! Framåt då? Ja....det är några killar som behöver träna på löpning och snabbhet. Det kommer - och vi ska träna på det - men anfallen var det klent med de två första perioderna. Mayar från backlinje hade flera långlöpningar med fantastiska avslut - i ribban och strax utanför. Även Mimo och Abdullah kom upp ibland - och sprang förbi forwardarna - och det är ju inte meningen egentligen ;) - backlinjen som startar längre bak ska ju inte komma före. Så - Råå hade tre gånger så många anfall i period ett och två - och det var tack vare backlinje och målvakt som det inte blev fler insläpp.

Detta påtalade Linda i pausen inför tredje period...och som vanligt...dessa killar ger ju aldrig upp. ALLA gick ut och gav allt i tredje. Tyvärr blev det p g a vårt lite mer offensivt spel luckor bakåt och Råå passade på att få in ytterligare två bollar.
Vi fick flera avslut mot Råås mål - bara ett anfall mindre än Råå - men bollen ville inte in!!!! RIktigt bra sistaperiod - vi kommer att göra detta bättre och bättre!!
Sprang mest idag? Det var utan tvekan Mayar OCH våra två kortaste killar - Mimo och Ahmed!!!
BRA KÄMPAT!! (PS, nu börjar positionerna sitta ;P )